Zpracování a ochrana osobních dat

Při zpracování vašich osobních údajů se řídím Zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Zpracovatelem vašich osobních údajů je moje osoba, majitelka e-shopu Olifka, Mgr. Jitka Nesnídalová, Humpolecká 556/24, 140 00 Praha 4. IČO: 86736906.

Veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné, a je s nimi také tak nakládáno.

Vzhledem k tomu, že účetnictví zpracovávám sama, a veškeré údaje jsou vedeny na zvláštním počítači, nepřipojeném na internet, s veškerými fakturačními údaji tak přicházím do styku pouze já, a přistupuji k nim v souladu se Zákonem č.101/2000 Sb.

Zpracovávané údaje

Osobní údaje zpracovávám v rozsahu jméno, příjmení, e-mailová adresa, dodací/fakturační adresa, telefon, IČO, DIČ, název firmy, heslo, IP adresa, a to pouze za účelem zpracování vaší objednávky, nebo pro vaši registraci.

Vyplněním registrace souhlasíte se zařazením a zpracováním všech vyplněných údajů při vyřizování vašich objednávek, a také se zasíláním informací.

Vaše telefonní číslo použiji pouze já, a pouze v okamžiku, kdy vám potřebuji naléhavě sdělit nějakou důležitou okolnost, která souvisí s vyřízením vaší objednávky.

Jakoukoliv připomínku nebo změnu, která souvisí se zpracováním vašich osobních dat neprodleně zašlete na mail jnesnidalova@seznam.cz.

 

Odpovědnost

V souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů je za zpracování osobních údajů zodpovědný správce webu Mgr. Jitka Nesnídalová

Uchování osobních údajů

Osobní údaje jsou uchovány po dobu pěti let od vědomého souhlasu se zpracováním.

Cookies

Pro získávání informaci náš web používá základní soubory cookies, více se můžete dočíst zde.